Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Εφραιμ : ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑ: ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ : Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του αγίου.

Εφραιμ : ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑ: ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ : Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του αγίου.. Ο ηγούμενος της μονής βατοπεδίου εφραίμ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον ευαγγελισμό, καθώς νοσεί με κορονοϊό. Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του αγίου. Εφραίμ φιλοθεϊτης и εφραίμ αριζόνας, в миру иоа́ннис мораи́тис, греч. From biblical hebrew אֶפְרָיִם‎ (ʾep̄rāyim), אֶפְרַיִם‎ (ʾep̄rayim). Descendant of ephraim (judg 12:5).

Η κάθαρση της καρδίας από τα πάθη πρέπει να γίνει η κύρια προτεραιότητα στην ζωή του ανθρώπου. Επιδείνωση για την υγεία του του ηγούμενου της μονής βατοπαιδίου του αγίου οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες καθώς ο εφραίμ πάσχει και από άλλα υποκείμενα νοσήματα τα. Ο ηγούμενος της μονής βατοπεδίου εφραίμ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον ευαγγελισμό, καθώς νοσεί με κορονοϊό. Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του γέροντα εφραίμ τις τελευταίες ώρες λόγω επιπλοκών, οι οποίες οφείλονται σε λοιμώξεις της. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον «ευαγγελισμό» με κορωνοϊό ο ηγούμενος της μονής.

Αποστολία Καμήλαλη: Αγιος Εφραιμ
Αποστολία Καμήλαλη: Αγιος Εφραιμ from 1.bp.blogspot.com
Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Ο 64χρονος κληρικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή. Η του θεού φιλανθρωπία ευδόκησε, ώστε να γνωρίσουμε, από το 1965, τον μακαριστόν γέροντα εφραίμ και κατόπιν να βρεθούμε στην διακριτική και αρχοντική πνευματική κηδεμονία του έμπειρου. Μυσταγωγια προσευχησ κατά τον γέροντα ιωσήφ βατοπαιδινό. Ο εφραίμ βρίσκεται για 13ο συνεχόμενο 24ωρο διασωληνωμένος στη μεθ του ευαγγελισμού ενώ είχε νοσήσει με κορονοϊό στις 21 μαιου και μετά από λίγες ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο. Θεωρείται ο σημαντικότερος σύρος θεολόγος και ο πιο έγκυρος εκπρόσωπος του συριακού χριστιανισμού 4ου αι. Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του γέροντα εφραίμ τις τελευταίες ώρες λόγω επιπλοκών, οι οποίες οφείλονται σε λοιμώξεις της. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον «ευαγγελισμό» με κορωνοϊό ο ηγούμενος της μονής.

Ο γνωστός γέροντας εφραίμ της αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον:

Ο εφραίμ βρίσκεται για 13ο συνεχόμενο 24ωρο διασωληνωμένος στη μεθ του ευαγγελισμού ενώ είχε νοσήσει με κορονοϊό στις 21 μαιου και μετά από λίγες ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο. Η μονή αγίου εφραίμ είναι ανοικτά κάθε μέρα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και από τις 16:00 μέχρι τις 18:00. Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του αγίου. Ο εφραίμ ο σύρος, ο αποκαλούμενος και «όσιος», ήταν διάκονος και ένας από τους πρώτους εκκλησιαστικούς συγγραφείς. See more ideas about πίστη, εικόνες, θρησκεία. Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της μονής βατοπεδίου του αγίου όρους, εφραίμ ο οποίος νοσηλεύεται. Descendant of ephraim (judg 12:5). Ο ηγούμενος της μονής βατοπεδίου εφραίμ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον ευαγγελισμό, καθώς νοσεί με κορονοϊό. Ο θεοδώρητος κύρου τον αναφέρει ως τον. Ο γέροντας εφραίμ νοσηλεύεται στον ευαγγελισμό από τις 28 μαΐου, όταν μεταφέρθηκε εκεί από το άγιο όρος με αεροδιακομιδή, ενώ στις 4 ιουνίου διασωληνώθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηγούμενος εφραίμ χτυπημένος από κορωνοϊό. Ιερός ναός αγίου εφραίμ εν κύπρω. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!

Ετοιμασία επειδή συντομα θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα. From biblical hebrew אֶפְרָיִם‎ (ʾep̄rāyim), אֶפְרַיִם‎ (ʾep̄rayim). Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της μονής βατοπεδίου του αγίου όρους, εφραίμ ο οποίος νοσηλεύεται. Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της μονής βατοπεδίου του αγίου όρους. Ο άγιος εφραίμ γεννήθηκε στα τρίκαλα στις 14 σεπτεμβρίου του 1384μ.χ.

ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ: Αγιος εμφανιζεται και παλι στον ...
ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ: Αγιος εμφανιζεται και παλι στον ... from 1.bp.blogspot.com
Ο άγιος εφραίμ ακολούθησε με ένθεο ζήλο τον χριστό ο άγιος εφραίμ γιορτάζεται δύο φορές το χρόνο, στις 3 ιανουαρίου η εύρεση των τιμίων λειψάνων του, και στις 5 μαΐου το μαρτυρικό του τέλος. Εφραίμ φιλοθεϊτης и εφραίμ αριζόνας, в миру иоа́ннис мораи́тис, греч. Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του αγίου. Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της μονής βατοπεδίου του αγίου όρους. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον «ευαγγελισμό» με κορωνοϊό ο ηγούμενος της μονής. Η κάθαρση της καρδίας από τα πάθη πρέπει να γίνει η κύρια προτεραιότητα στην ζωή του ανθρώπου. Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηγούμενος εφραίμ χτυπημένος από κορωνοϊό. Ο γνωστός γέροντας εφραίμ της αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον:

Επιδείνωση για την υγεία του του ηγούμενου της μονής βατοπαιδίου του αγίου οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες καθώς ο εφραίμ πάσχει και από άλλα υποκείμενα νοσήματα τα.

Ο εφραίμ βρίσκεται για 13ο συνεχόμενο 24ωρο διασωληνωμένος στη μεθ του ευαγγελισμού ενώ είχε νοσήσει με κορονοϊό στις 21 μαιου και μετά από λίγες ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο. Ο άγιος εφραίμ γεννήθηκε στα τρίκαλα στις 14 σεπτεμβρίου του 1384μ.χ. Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ηγούμενος εφραίμ χτυπημένος από κορωνοϊό. From biblical hebrew אֶפְרָיִם‎ (ʾep̄rāyim), אֶפְרַיִם‎ (ʾep̄rayim). Θεωρείται ο σημαντικότερος σύρος θεολόγος και ο πιο έγκυρος εκπρόσωπος του συριακού χριστιανισμού 4ου αι. Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του γέροντα εφραίμ τις τελευταίες ώρες λόγω επιπλοκών, οι οποίες οφείλονται σε λοιμώξεις της. Η μονή αγίου εφραίμ είναι ανοικτά κάθε μέρα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και από τις 16:00 μέχρι τις 18:00. Ο γνωστός γέροντας εφραίμ της αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: Ετοιμασία επειδή συντομα θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του ηγουμένου της μονής βατοπεδίου εφραίμ λόγω επιπλοκών, οι οποίες οφείλονται σε λοιμώξεις της εντατικής. Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της μονής βατοπεδίου του αγίου όρους. Ἐφραίμ • (ephraím) m (indeclinable).

Μυσταγωγια προσευχησ κατά τον γέροντα ιωσήφ βατοπαιδινό. Η του θεού φιλανθρωπία ευδόκησε, ώστε να γνωρίσουμε, από το 1965, τον μακαριστόν γέροντα εφραίμ και κατόπιν να βρεθούμε στην διακριτική και αρχοντική πνευματική κηδεμονία του έμπειρου. Ο γέροντας εφραίμ νοσηλεύεται στον ευαγγελισμό από τις 28 μαΐου, όταν μεταφέρθηκε εκεί από το άγιο όρος με αεροδιακομιδή, ενώ στις 4 ιουνίου διασωληνώθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της μονής βατοπεδίου του αγίου όρους. From biblical hebrew אֶפְרָיִם‎ (ʾep̄rāyim), אֶפְרַיִם‎ (ʾep̄rayim).

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ - Μοναστήρια της Ελλάδος
ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ - Μοναστήρια της Ελλάδος from www.monastiria.gr
From biblical hebrew אֶפְרָיִם‎ (ʾep̄rāyim), אֶפְרַיִם‎ (ʾep̄rayim). Ο εφραίμ ο σύρος, ο αποκαλούμενος και «όσιος», ήταν διάκονος και ένας από τους πρώτους εκκλησιαστικούς συγγραφείς. Μυσταγωγια προσευχησ κατά τον γέροντα ιωσήφ βατοπαιδινό. Ο γέροντας εφραίμ νοσηλεύεται στον ευαγγελισμό από τις 28 μαΐου, όταν μεταφέρθηκε εκεί από το άγιο όρος με αεροδιακομιδή, ενώ στις 4 ιουνίου διασωληνώθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Η κάθαρση της καρδίας από τα πάθη πρέπει να γίνει η κύρια προτεραιότητα στην ζωή του ανθρώπου. Ιερός ναός αγίου εφραίμ εν κύπρω. Ο 64χρονος κληρικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή.

Ο άγιος εφραίμ ακολούθησε με ένθεο ζήλο τον χριστό ο άγιος εφραίμ γιορτάζεται δύο φορές το χρόνο, στις 3 ιανουαρίου η εύρεση των τιμίων λειψάνων του, και στις 5 μαΐου το μαρτυρικό του τέλος.

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες η υγεία του ηγούμενου της μονής βατοπεδίου του αγίου όρους, εφραίμ. Θεωρείται ο σημαντικότερος σύρος θεολόγος και ο πιο έγκυρος εκπρόσωπος του συριακού χριστιανισμού 4ου αι. Descendant of ephraim (judg 12:5). Ο εφραίμ ο σύρος, ο αποκαλούμενος και «όσιος», ήταν διάκονος και ένας από τους πρώτους εκκλησιαστικούς συγγραφείς. Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της μονής βατοπεδίου του αγίου όρους. Ο 64χρονος κληρικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή. Ιερός ναός αγίου εφραίμ εν κύπρω. Ο ηγούμενος της μονής βατοπεδίου εφραίμ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον ευαγγελισμό, καθώς νοσεί με κορονοϊό. Ο θεοδώρητος κύρου τον αναφέρει ως τον. Ο γνωστός γέροντας εφραίμ της αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον «ευαγγελισμό» με κορωνοϊό ο ηγούμενος της μονής. Ετοιμασία επειδή συντομα θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα. Επιδείνωση για την υγεία του του ηγούμενου της μονής βατοπαιδίου του αγίου οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες καθώς ο εφραίμ πάσχει και από άλλα υποκείμενα νοσήματα τα.